1. DEFINITII

Termenii si conditiile se aplica tuturor vanzarilor si serviciilor achizitionate prin intermediul magazinului virtual, de catre Cumparator, si pot sa fie modificate numai cu acordul expres al Partilor.

Termeni:

Cumparator: persoana care face o Comanda.

Vanzator: Benzi-crest.ro

Bunuri: orice produs comercializat de magazinul online, mentionat in Comanda si care urmeaza sa fie livrat de catre Vanzator pe adresa mentionata de Cumparator.

Comanda: acordul existent intre Vanzator si Cumparator, in circumstante normale in format electronic prin care magazinul online livreaza unul sau mai multe Bunuri iar Cumparatorul isi ia angajamentul sa achite contravaloarea bunurilor.

Drepturi de proprietate intelectuala sunt drepturile asupra bazei de date, drepturile asupra marcilor inregistrate precum si drepturile imateriale.

Specificatii – specificatiile Bunurilor conform Comenzii.

  1. DOCUMENTE CONTRACTUALE

Prin procesarea comenzilor electronice sau telefonice Cumparatorul este de acord cu Termenii si conditiile din magazinul online. Acceptarea unei comenzi este considerata finalizata in momentul in care primim confirmarea verbala sau pe e-mail. Toate comenzile neconfirmate nu au valoarea unui contract.

  1. UTILIZAREA SITE-ULUI WEB

Cumparatorul declara si ofera garantia ca are peste 18 ani si in cazul in care limita de varsta nu este atinsa, ofera garantia ca este insotit de un tutore. Sub rezerva termenilor si conditiilor acordam drept limitat, non-transferabil, revocabil si non-exclusiv, de a folosi magazinul online prin afisarea in browser doar in scopul de a cumpara in scop personal si nu pentru alte utilizari comerciale ori in numele altor persoane, exceptie facand cele autorizate expres de firma noastra. Toate incalcarile de termeni si conditii duc la stergerea contului de utilizator creat fara notificare prealabila.

Nu aveti dreptul sa reproduceti, sa distribuiti si sa afisati, sa vindeti, sa inchiriati si sa transmiteti sau sa realizati lucrari derivate din modificare, traducere, inversare, dezasamblare, decompilare sau exploatare de orice fel a site-ului web si a oricarei portiuni din acesta cu exceptia situatiei in care lucrul acesta a fost consimtit in scris de firma noastra. Utilizatorii nu au voie sa utilizeze in scopuri comerciale informatiile furnizate de magazinul online. Ne rezervam dreptul de a refuza anumite servicii, de a anula comenzi si conturi, fara limitare in cazul in care consideram ca utilizatorii prin comportamentul lor incalca legislatia sau sunt daunatori intereslor noastre.

  1. PARERI SI COMENTARII

Cu exceptia situatiei in care se prevede altfel, informatiile, tehnicile, ideile si intrebarile sau comentariile trimise ori postate pe site, vor fi considerate neconfidentiale si avem dreptul de a le utiliza, afisa, publica, vinde si inchiria. Toate cele enumerate mai sus sunt automat proprietatea exclusiva a site-ului si nu vor fi returnate.

  1. PROPRIETATEA INTELECTUALA

Grafica, textul, butoanele, iconurile, imaginile, videocliprile si programele apartin exclusiv magazinului online. Folosirea oricareia dintre marcile noastre de servicii fara acordul scris este interzisa. Nu aveti dreptul de a utiliza marcile noastre si marcile de servicii in meta tag fara a avea un consimtamant explicit prealabil. Daca doriti sa raportati sau sa adresati probleme de drepturi de proprietate intelectuala utilizati telefonul de contact de pe site sau formularul de contact.

REZILIEREA SI INCHEIEREA

Pe langa orice alte remedii echitabile si legale putem sa incheiem orice acord si sa revocam toate drepturile care au fost acordate prin temeiul prezentului domcument. La terminarea acordului de fata trebuie sa inceteze si caile de utilizare si de acces la site. In plus, se vor sterge si parolele si datele de identificare emise pentru un anumit utilizator si se va refuza accesul si folosirea partiala sau totala a magaznului online.

  1. ERORI DE TIPAR

Daca unul dintre produsele noastre este listat sub un pret incorect, sau informatiile sunt incorecte din cauza erorilor tipografice sau a informatiilor despre produse primite de la furnizori avem dreptul de a anula sau refuza orice comanda plasata pentru respectivele produse care au erori. Avem dreptul de a refuza si anula orice comanda chiar si in cazul in care aceasta a fost achitata si in acest caz vom returna sumele achitate pentru produsele din Comanda.

  1. JURISDICTIE

Sunteti de acord ca prezentul acord dintre parti sa se supuna legislatiei din Romania. Incalcarile potentiale sau reale, litigiile aparute se rezolva pe cale amiabila si daca acest lucru nu este posibil se solutioneaza in instantele judecatoresti competente.