LIVRAREA COMENZII

Termenul de livrare a comenzii este de 1-2 zile lucratoare din momentul efectuarii comenzii pentru produsele care se afla in stoc, durata de expediere difera in functie de localitate, de intervalul orar in care plasati comanda.

In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, va vom informa prin e-mail sau telefonic.

Livrarea are loc doar pe teritoriul Romaiei.

Produsele comandate pe siteul albirea-dentara.com se livreaza numai prin curierat rapid. Plata se va face ramburs la primirea coletului.

COSTURILE DE LIVRARE

17 RON pentru localiatile din tara aflate in aria de acoperile a companiei de curierat Fan courier, indiferent de numarul de produse sau greutatea coletului.

Livrarea se face prin Fan courier Romania, inainte de a se efectua livarea veti primi un SMS de informare sau veti fi contactat prin telefon de catre curier pentru a confirma prezenta la adresa de livrare.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.

Datorita programului firmelor de curierat in weekend nu se fac expedieri. Livrarile se efectueaza doar in zilele lucratoare, de luni pana vineri.

Pot aparea intarzieri din diverse cauze: sarbatori legale, conditii meteo nefavorabile, probleme tehnice independente de firma etc. In cazul in care termenul de livrare a produselor se prelungeste, se anunta clientul pe email. Comenzile primite vineri dupa orele 17:00 vor fi procesate saptamana viitoare, luni dimineata.

Atentie: in cazul in care curierul nu gaseste pe nimeni la destinatie si nu reuseste sa predea coletul, comanda se va intoarce la noi. Pentru a incerca o alta expediere destinatarul se obliga sa plateasca pentru ambele expeditii.