Intrebari frecvente

Care sunt beneficiile utilizarii produselor Crest Whitestrips

Fiecare sistem de albire Crest 3D White Whitestrips garantează că indeparteaza petele de suprafată, precum si petele din profunzimea smaltului, iar rezultatul va fi o albire de durată.

Produsele Crest Whitestrips sunt periculoase pentru dinti sau pot distruge smaltul ?

Nu, acest produs este creat pentru a fi sigure si eficiente atunci cand sunt utilizate conform instructiunilor. Toate produsele noastre sunt sigure si nu afecteaza smaltul dentar. Produsele Crest 3D White Whitestrips contin acelasi ingredient ca si cele profesionale folosite de medicii stomatologi pentru a albi dintii.

Cum functioneaza Crest 3D Whitestrips ?

Crest Whitestrips sunt fasii subtiri si flexibile, care sunt acoperite cu gel de albire pe bază de peroxid. Conceput pentru a se adapta formei dintilor dumneavoastră, acestia functionează prin pastrarea gelului de albire pe dinti pentru a patrunde in zona de formare a petelor si sub smalt.

Când voi începe să obtin rezultate cu Crest Whitestrips ?

Rezultatele vizibile variază de la o persoana la alta, majoritatea oamenilor incep sa vadă rezultate pe la jumatatea tratamentului, rezultatele complete vor fi la finalizarea tratamentului. Daca doriti sa obtineti rezultate vizibile intr-un timp mai scurt puteti incerca Crest Whitestrips 3D Supreme FlexFit, rezultate vizibile dupa doar 3 zile. Fiecare tratament pentru albire va oferă un zambet vizibil mai alb. In cazul in care nu sunteti multumiti aveti posibilitatea de a returna produsul pentru a vă primi banii inapoi.

Cat tipm va dura albirea ?

Pastrarea albului dintilor pentru o perioada mai lunga de timp pana la 18 luni, este influentat de mai multi factori, frecventa consumului de cafea, ceai, cola, vin rosu sau fumul de tigară.

Pot purta benzile de albire mai mult timp decat este precizat pe intructiunile de folosire pentru a obtine un rezultat mai bun ?

Recomandăm folosirea benzilor pentru albire conform instructiunilor de folosire, folosirea excesivă poate duce la sensibilitatea dentara si/sau discomfort gingival.

Cum pot mentine albul dintilor ?

Dupa folosirea tratamentului de albire puteti pastă zambetul stralucitor cu ajutorul benzilor Crest Whitestrips 3D Gentle Routinecu doar 30 minute, ajută la prevenirea petelor de zi cu zi cauzata de obiceiuri alimentare ce ingălbenesc dintii.

Cum pot utiliza Crest 3D White Whitestrips ?

Indicat este sa nu va spalati pe dinti inainte de aplicare. Deschideti plicul si scoateti benzile. Utilizati benzile cu mainile uscate. Dezlipiti cele doua benzi de pe suportul de plastic. Pentru o aplicare mai usoară se aplica banda de jos prima. Aliniati banda cu gingia si apasăti usor pentru un contact bun. Indoiti restul după dinte pentru o fixare mai bună. Folositi benzile conform timpului specificat in instructiunile de folosintă, apoi dezlipiti-i si aruncati-i la gunoi.

Este bine să utilizați benzile Whitestrips unul dupa altul ?

Da, cu Crest 3D White Whitestrips puteti utiliza o banda una după alta. Purtati benzile conform instructiunilor de timp recomandat de producator, dacă este necesar puteti aplica o a doua banda.

Pot schimba banda de pe arcada superioara cu cea inferioară si invers ?

Nu, nu recomandăm comutarea benzilor. Cu toate ca benzile ar functiona in continuare daca sunt inversate, fiecare bandă superioară este proiectată special pentru a acoperi zona dintilor de sus în timp ce fiecare bandă inferioară este proiectată special pentru a acoperi zona dintilor inferiori. Benzile au fost concepute pentru a se fixa pe fiecare arcadă destinata. Purtand o bandă mai mică pe dintii de sus va aduce la o zonă acoperită mai mica pe suprafata dintelui.

Nu ai gasit raspunsul la intrebarea ta ?

Daca nu ai gasit in lista noastra raspunsul la intrebarea ta, completeaza formularul de mai jos si iti vom raspunde in cel mai scurt timp. Daca doresti un raspuns imediat apeleaza   0725 069 366.